info@panadisplay.com
Приказује како направити живот на 100 000 сати ЛЕД?

Приказује како направити живот на 100 000 сати ЛЕД?

Jan 17, 2017

ЛЕД екрани и друге електронске производе, имају живот. Иако је водио теоријски трајања 100 000 сати, 24 сата дневно, 365 дана у години је 11 година, али стварних података и теорија иза, према статистици, сада је доступна у ЛЕД екрани живота углавном 6-8, може да се користи на више од 10 година ЛЕД велики екран је веома добар, посебно на отвореном ЛЕД екран, живот је краћим. Ако платимо пажњу на детаље у том процесу, донеће нам приказује неочекиване резултате.

Почевши од набавке опреме, сировина за производњу стандардизације и стандардизација процеса инсталације, сервис живота ЛЕД екран ће имати велики утицај. Светла и електронске компоненте као што су ИЦ бренд, квалитет пребацивања напајање струјом, ово су фактора који директно утиче на живот ЛЕД велики екран. Што се тиче планирања наш пројекат требало би навести са поуздан квалитет ЛЕД лампа куглица, угледни пребацивања напајање, као и одређене брендове и моделе других сировина. У процесу производње, обратити пажњу на статички мере, као што је носио прстен анти-статички, носи анти-статички одеће, прашине радионица и линија за производњу, смањивање стопе неуспеха. У фабрици, мјере, осигурати старења време, бивше фабрике пролаз стопа 100%. У даљини транспорта, производе треба да буде упаковане у пакете означене као крхак, ако је на мору, потребно је да буде сона киселина мера за спречавање корозије.

На отвореном ЛЕД екрана, на потребу за периметар сигурност уређаја, мере отпоран на удар муње са олујом ако време и покушајте да не користите приказ. Обратите пазњу на заштиту животне средине и пробајте да дуго у окружењу Дасти, екран је строго забрањено унутар воде, киша мере заштите. Избор праве расхладну технику, према инсталирање вентилатор или климатизацију, екран окружење даље успјети сува и вентилирајуће.

Поред тога, Рутинско одржавање ЛЕД екрана такође је врло важно, редовно чисто акумулација прашине изнад екрана да не утичу на функцију хлађења. Оглашавање у садржају, не дуго у беле, зелени екран, како би се избегло тренутни појачалу, кабловска, грејање, узрок квара кратак спој. Док свира на фестивалу у вечери, можете прилагодити светлину екрана према амбијентално светло, то ће не само спасити енергије, али такође пролонгира роком трајања од ЛЕД екран.