info@panadisplay.com
Зелени ЛЕД екрани зар не? Како судити?

Зелени ЛЕД екрани зар не? Како судити?

Jan 17, 2017

Са свести о очување енергије и заштиту животне средине у свету, увеле су многе земље и региона света политике подршке која штеди енергију ЛЕД индустријски развој, многи произвођачи ЛЕД екрана ЛЕД екрана су увеле различите технологије за штедњу енергије, данас wеанд #39; лл разговор о еколошки ЛЕД екрана је ста? Како судити?

Шта , зелени ЛЕД екрана је
ЛЕД екрани није уређај високе ефикасности и штеди енергију технологија напредак, али укупан програм на широк спектар трансформацији технолошких иновација. Не само само на основу перформансе врхунских компоненти, ново о вођењу процеса, наука разумну структуру дизајна, такође има за откривање једне тачке и тачке корекцију, функција и кутију равна степени потребно побољшати, побољшати приказану ефекат, брзина смањена екрана тело кривица; штедњу енергије секс аспеката, апартман за нови дизајн, контрола разумне толеранције, висока, ниска температура рад Схи су, могу је инсистирао да је модул Зхијиан има право приступа; једнако Светлина Xиа ЛЕД лампа рад тренутног мањи, можете је је ефективно на смањење температуре, уређај за контролу температуре интелигентна и интелигентна Светлина контролу, смањивање приказа температуре, побољшање приказа, проширите приказ живот.

Друго , како да судим зелени водио приказа
1 . сталан проток технологију за смањење буке
ЛЕД је приказати помоћу напредне међународне ЦИП система, система у области приказа доминације у пуном колору ЛЕД је из управљачког програма ЛЕД екрана.

2 . технологија за корекцију Светлина
Да би се да се прилагоди различитим временски приказ за постизање најбољег приказа, посебно је осмишљена ЛЕД електронске компоненте за приказивање светлине 256 нивоа корекцију уређаја. Читав ЛЕД екрана у различитим окружењима да постигнете најбољи приказ ефекта.

3 . јака КОНВЕКТОРСКЕ врели сливник
ЛЕД приказ екрана топлина из средње, како би се обезбедило читав екран систем покренут у стабилном стању, студија хлађења, скуп јак КОНВЕКТОРСКЕ врели сливник у излогу.

4 . специјалну заштиту технологије у еколошки материјал
Користите еколошки материјал, кроз посебан процес, без лепка, можете да је ЛЕД екрана модул је водоотпорно и дустпрооф и анти-УВ и еколошке заштите у сврхе.

ЛЕД екрани за приказ самог је штедњу енергије производе, како одабрати енергетски ефикасна и практичне апликације високог квалитета ЛЕД екрана? према цустомеранд #39; с локације, у комбинацији са горе наведене техничке карактеристике, изаберите одговарајући економском окружењу ЛЕД екрана.